top of page
Αναζήτηση

NRWGOU Virus – ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

Ένα θρίλερ βιολογικού τρόμου


Προδημοσίευση:


Από την εμφάνιση μας στη ζωή του πλανήτη, εμείς οι άνθρωποι ως το ευφυέστερο δημιούργημα μιας Υπέρτατης Διάνοιας, κυριαρχήσαμε στην υπόλοιπη πλάση. Κανένα άλλο πλάσμα δεν είχε τέτοια εξέλιξη στις επιστήμες, στην τεχνική, στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Αναπτύξαμε τη γνώση, μεταβάλλαμε και καλλιεργήσαμε τη φύση, υποτάξαμε τα ζώα στις ανάγκες μας. Η επιστήμη που βήμα – βήμα δημιουργήσαμε τιθάσευσε λογής ασθένειες και λοιμούς, πλούτισε τις γνώσεις μας για το Σύμπαν αλλά και για την ίδια τη φύση του ανθρώπου, ενώ στο πέρασμα των αιώνων με την αρωγή και της τεχνολογίας, άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα μας.


Χτίσαμε παντού πόλεις, τις ενώσαμε με δρόμους και γέφυρες, κατασκευάσαμε μηχανές αυτοκινούμενες, πλεούμενες, ιπτάμενες για να φτάνουμε πολύ γρήγορα οπουδήποτε. Μεταφέραμε ότι μας χρειάζονταν από όπου υπήρχε, αλλάζαμε την μορφή του όπως μας χρησίμευε, δημιουργήσαμε τη δική μας τεχνολογία με επίκτητη τεχνογνωσία, μάθαμε πολλά.


Οργανώσαμε τη ζωή μας ώστε να δουλεύουμε, να παράγουμε χιλιάδες αγαθά και επιπλέον πολιτισμό, να διασκεδάζουμε, να ξεδίδουμε σε γλέντια και ταξίδια, να έρθουμε πιο κοντά. Το χρήμα και η ακόρεστη συσσώρευση του (αγορά το λένε, ανάπτυξη το λένε, επάρκεια καταναλωτικών αγαθών το λένε, γενική ευημερία το λένε) για να λειτουργεί ασταμάτητα η μηχανή της ανάπτυξης, καταστρέφει τους οικοτόπους, εξαντλεί όλους τους φυσικούς πόρους. Πετύχαμε όσα θέλαμε και αφεθήκαμε να απολαμβάνουμε όσα κατορθώσαμε.


Όμως τίποτα δεν είναι απόλυτα εγγυημένο και καμμιά κατάσταση δεν διαρκεί για πάντα.

Μερικοί μήνες ήταν αρκετοί για να επέλθει πλήρης ανατροπή σε όσα ξέραμε ως τώρα. Η ανθρώπινη ζωή, η ύπαρξη και η συνέχεια του είδους, δοκιμάστηκε σκληρά με τρόπο αναπάντεχο. Τον χρόνο που η μετρούμενη ιστορία της ανθρωπότητας έγραφε 2020 μΧ.


Είμαι ο Έκτορ Απάρτης, ένας μεσήλικας πολίτης του κόσμου κι αυτά που ακολουθούν είναι τα συνταρακτικά συμβάντα που μου έμελλε να ακούσω, να δω, να ζήσω. Το χρονικό της ακολουθίας των γεγονότων που είχαν ως αποτέλεσμα να νεκρώσει η παγκόσμια οικονομία και κοινωνία. Με μια πρωτοφανή σε έκταση διεθνή κινητοποίηση εκτάκτου ανάγκης και με την επιβολή μέτρων αστυνομικού κράτους στους πολίτες, σε όλες τις χώρες της Γης.

Κινδυνεύαμε από έναν εχθρό μη ορατό διά γυμνού οφθαλμού…


Πρώτη κυκλοφορία Φεβρουάριος 2021


Το project “New Reborn World with Global Outflow of the Unworthy – Νέος Αναγεννημένος Κόσμος με Παγκόσμια Εκροή των Ανάξιων” έχει μπει σε φάση υλοποίησης NRWGOU Virus

8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page