top of page
Αναζήτηση

ΤΑ 10 ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ...

1. ΝΩΡΙΣ ΕΦΥΓΕΣ ΘΕΙΕ. Μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής κάποιων επιλεγμένων ανθρώπων από το σόι μου. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, έτσι όπως μόνο η πραγματικότητα της ζωής μπορεί να σκηνοθετήσει.

2. ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Cyberpunk novel. Η δημιουργία, η λειτουργία και οι συνθήκες ζωής σε μια τεράστια και πολυάνθρωπη φανταστική Πόλη του αύριο. Ενός αύριο που μπορεί να μην απέχει τόσο πολύ από το παρόν για την ανθρωπότητα

3. ΣΕΧΡΑΜΕΝΑΝΤ - Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΚΟΛΑΣΤΗ. Vampir erotica novel. ΄Ένα αιώνια περιπλανώμενο θηλυκό βαμπίρ βρίσκεται προσωρινά στον σημερινό κόσμο με την μορφή μιας εντυπωσιακής νέας γυναίκας, όπου αναστατώνει απότομα και μοιραία τις ζωές δυο ξεχωριστών αντρών, με τελείως διαφορετικό τρόπο για τον καθένα.

4. NRWGOU Virus – ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Θρίλερ βιολογικού τρόμου, εμπνευσμένο από την πανδημία που όλοι βιώσαμε. Ένα μικρόβιο και όχι ο οποιοσδήποτε πόλεμος μεταξύ συγκεκριμένων κρατών ή ομάδων, είναι ικανό να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Το project “New Reborn World with Global Outflow of the Unworthy – Νέος Αναγεννημένος Κόσμος με Παγκόσμια Εκροή των Ανάξιων” έχει μπει σε φάση υλοποίησης.

5. ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤOΝ ΚΟΣΜΟ. Ένα post apocalyptic βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, που δείχνει πως μπορεί να είναι το άμεσο μέλλον των ανθρώπων, αν δεν καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους κι ενεργήσουν σπασμωδικά και βεβιασμένα σε συνθήκες έντασης. Επιπλέον προτείνει τρόπους επιβίωσης και συνέχειας, αν δρώντας απερίσκεπτα, πετύχουν τελικά να βιώσουν το πρώτο! Εδώ περιγράφονται οι προσπάθειες επιβίωσης μιας ομάδας επιζώντων και η αγωνία ενός πατέρα να εξασφαλίσει ένα μέλλον για την 8χρονη κορούλα του, μετά από μια πυρηνική καταστροφή.

6. ΖΩΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ. Οι διαδοχικές προσπάθειες ενός νέου ανθρώπου με όρεξη για ζωή και δημιουργία μα χωρίς λεφτά, για οικονομική αποκατάσταση.

7. ΕΡΩΤΟ(Σ)ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Πολύ τολμηρό ερωτικό μυθιστόρημα. Το μακρύ ταξίδι ενός μοναχικού ανθρώπου που αναζητά το ταίρι του και οι ερωτικές περιπέτειες που προκύπτουν στην διαδρομή του αυτή.

8. ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ. Ένα post apocalyptic βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, που δείχνει πως μπορεί να είναι το άμεσο μέλλον των ανθρώπων, αν δεν καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους κι ενεργήσουν σπασμωδικά και βεβιασμένα σε συνθήκες έντασης. Επιπλέον προτείνει τρόπους επιβίωσης και συνέχειας, αν δρώντας απερίσκεπτα, πετύχουν τελικά να βιώσουν το πρώτο! Εδώ ένας πόλεμος που εξελίσσεται σε πυρηνικό όλεθρο χωρίζει ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Μετά από πολλές δυσκολίες επιβίωσης και διαφυγής, καταφέρνουν να ενωθούνε ξανά και να βρούνε το κουράγιο για μια νέα ζωή, στο μοναδικό ανεπηρέαστο μέρος του κόσμου.

9. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. Πολιτική και κοινωνική φαντασία, που όμως οι σκεπτόμενοι πολίτες μπορούν να κάνουν πράξη όποτε το θελήοουν. Μια διαφορετική διακυβέρνηση από 8 μόνο βασικά υπουργεία και κάποιες ριζοσπαστικές προτάσεις για το πρώτο ξεκίνημα.

10. ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Ένα σκοτεινό βιβλίο που θα εκπλήξει με το πόσο ανθρώπινο αίμα από τους μόνιμους κατοίκους και τους περιστασιακούς επισκέπτες της χρειάζεται, απαιτεί και πάντα στο τέλος κατορθώνει και παίρνει η πόλη, για να ξεδιψάσει!

Δεν έχω άριστες δημόσιες σχέσεις, δεν γίνονται ευρέως γνωστά το όνομα και τα έργα μου.

Δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος τα βιβλία που ήδη κυκλοφορούν, δεν κάνουν τις πωλήσεις εκείνες που θα επιτρέψουν να κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα.

Και να έχω ΕΓΩ ένα δυνατό κίνητρο να συνεχίσω να κατεβάζω ιδέες για να δημιουργώ νέα.

15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page